Iti spui tot timpul ca se putea mai bine…cu totii vrem mai mult de la noi, de la cei din jur si ne straduim pentru asta. Insa cand vine vorba de un moment unic in viata ta nu este loc de regrete. Amintirile ramase de la nunta sunt fotografiile pe care le vei privi cu drag si admiratie si nu trebuie sa iti rascolesti regretele ca ai fi putut alege pe altcineva. Nu e loc de diletanti ci numai de un fotograf profesionist de nunta.
Cand vine vorba de o nunta, mirii nu au timp sa experimenteze. Ei vor ce e mai bun, un produs de calitate si dincolo de munca in sine de a fotografia de acel cineva care sa surprinda nunta exact cum este ea, cu emotii cu tot. Lucrurile par dificile cand exista atata presiune asupra mirilor. Dar inca o data profesionalismul fotografului vorbeste de la sine.
Tu vrei sa te bucuri de tot, sa participi la nunta mult visata, eu vreau exact acelasi lucru. Tu vrei ca totul sa iasa perfect si sa nu regreti o clipa alegerea facuta in ceea ce priveste fotograful…eu vreau acealasi lucru. Tu vrei un fotograf profesionist la nunta…eu sunt acela!

fotograf-profesionist-de-nunta-2fotograf-profesionist-de-nunta-3fotograf-profesionist-de-nuntafotograf-profesionist-de-nunta-4