Sunt Stefan Tudorache   si iti prezint povestea unui botez de dincolo de meseria mea de fotograf, povestea vietii in care fiecare parinte se regaseste.

Etapele din viata unui om sunt clipe unice. Pe langa de a trai momentul cu maxima intensitate, poti doar sa imortalizezi totul si fotografiile sa ramana dovada vie a acelor zile pline de fericire. Iar cand vine vorba de un botez, crestinarea copilului planeaza asupra fotografiei cu o mai mare importanta.
De la parinti, bunici, nasi si invitati, toti traiesc alaturi de cel mic marea crestinare, momentul sfant, divin care defineste o etapa principala in viata sa. Alaturi de voi fotograful isi face meseria cu scopul precis ca atunci cand vine rezultatul final, totul sa aminteasca de eveniment exact asa cum a fost, sa surprinda lacrimile de bucurie, emotia de dincolo de zambete si implinirea sufleteasca.
Fiecare moment aduce o noua expresie, fiecare secunda surprinde o noua ipostaza a copilului si nimic din toate acestea nu vrei sa fie doar clipe de moment apreciate. Copiii sunt puri si inocenti, dulci si de o frumusete rapitoare. Exact aceleasi caracteristici vrei sa fie ceea ce iti insufla o fotografie de botez, exact ceea ce eu definesc ca fiind meseria mea!

fotografie-de-botezfoto-botez-constantafoto-botezfotograf-botez