Esti in cautarea unui fotograf pentru nunta ta? Oferte exista, trebuie doar sa faci o diferenta intre ele si sa te decizi. La fel ca orice lucru despre nunta ta, partea fotografica este una importanta caci doar cu amintiri ramai dupa acest eveniment. Le vrei originale, pline de culoare si care sa iti scoata in evidenta frumusetea nuntii, a mirilor, sa fie acel punct pe “i”.
Ok, ai ajuns unde trebuie. Buna, sunt cel care iti indeplineste visele in ceea ce priveste fotografia, partea de shooting a nuntii tale. Ma recomanda doar pasiunea si experienta si chiar daca nu esti primul in lista mea, fiecare cuplu este unic.
Nu trebuie sa ai ezitari cum nici eu nu am cand fac un lucru de calitate. Nu este o promisiune ca voi fi cel mai bun fotograf de nunta, ci o realitate, un lucru cert, dovedit. Ma preocupa aceasta forma de arta, mai cu seama cand vine vorba de importanta majora in viata ta. Este un moment care deschide practic o noua etapa, este un eveniment de o bucurie fara margini iar tot ceea ce tu definesti cu cuvinte de lauda despre eveniment, este tot ceea ce ma defineste pe mine ca si profesionist.

 

 

fotografie-nuntafotograf-de-nuntafotografie-mire